вівторок, 29 квітня 2014 р.

Чехія



Загальна інформація про Чехію
У більшості людей Чехія асоціюється з непідробним гостинністю , кращим пивом у світі і
звичайно приголомшливою архітектурою.

Чехія дійсно така , тут панує атмосфера середньовіччя , старовини , традицій - це країна , де рано лягають спати і дуже рано встають.

Відвідати Чехію приємно в будь-який час року , чи збираєтеся ви оглядати численні пам'ятки або сидіти в пабах , пробуючи тисячі сортів пива зі шпікачки - ви не будете розчаровані.

На додаток до перерахованих розвагам , в Чехії можна покататися на лижах і поправити здоров'я в Карлових Варах. Кажуть , навіть повітря в Чехії має особливою цілющою силою.

Визначні місця Чехії
Головні пам'ятки Чехії розташовані в столиці, місті Прага . Тут можна побачити знаменитий собор Святого Віта , побродити по Празькому граду , послухати як б'ють астрономічний годинник і насолодитися просторами Староміської площі. Увагу варто звернути і на парки в Празі , такі як празький ботанічний сад і чудовий парк , що розкинувся перед Валленштейнскім палацом.

Цікаво буде відвідати такі пам'ятки Чехії , як відомі на весь світ мінеральні джерела в Карлових Варах і собор св. Петра і Павла в Брно.

Розваги в Чехії
Великий інтерес представляють численні музеї Чехії , такі як Галерея Рудольфінум , Музей знарядь тортур , Музей іграшок , Музей пива і Музей привидів. Більшість цікавих музеїв знаходиться в Празі.

Не можна не відзначити Чеський пивний фестиваль у Празі , Різдвяні ярмарки , і барвистий карнавал - Свято п'ятипелюсткової троянди.

На вулицях міст Чехії можна зробити шопінг в численних торгових центрах і невеликих торгових лавочках. Любителям щільно поїсти обов'язково припадуть до смаку чеські ресторани і кафе , де вас почастують традиційної свинячий рулькой зі ​​смачним пивом , а на десерт принесуть смачні чеські вафлі.

Міста Чехії



Столиця і найпопулярніше місто Чехії. Місце, яке варто відвідати! Читати далі ...



Цілющим повітрям і мінеральними джерелами цей чеська місто відоме на весь світ. Сюди приїжджають відпочити душею і тілом. Читати далі ...


Другий за величиною місто Чехії, відправна точка багатьох маршрутів не тільки по Чехії, але і по Європі. Читати далі ...