вівторок, 29 квітня 2014 р.

Загальна інформація про місто Прага


Що варто зробити в Празі, так це загубитися в лабіринті вулиць і зупинитися в будь-якому вподобаному пабі, щоб дати відпочити ногам від ходьби по бруківці і випити відмінну кухоль
пінного.

За цим і не тільки тисячі туристів приїжджають до Праги протягом усього року. А також щоб відчути незвичайну атмосферу середньовіччя, насолодитися смаком запеченої свинячої рульки, надихатися найчистішим повітрям. 
Одна з найкрасивіших європейських столиць - Прага назавжди залишиться в серці кожного.

Визначні пам'ятки Праги
Прага багата пам'ятками, вони розташовані на кожному кроці, це і музеї, і парки і звичайно архітектурні твори. 

Райони Праги, такі як Празький Град, Старе Місто, Єврейський квартал самі по собі є пам'ятками міста. 

Напевно, немає такого туриста, не відвідати Карлів міст, Золоту вуличку, де продаються сувеніри на будь-який смак і Староместскую площа, яку друкують на листівках.

Розваги в Празі
Центральні розваги в Празі - Численні музеї, починаючи з традиційного Національного музею і закінчуючи Музеєм еротики або Музеєм привидів. 

Інтерес також представляють щорічні фестивалі, такі як Фестиваль пива в Празі та Різдвяні ярмарки

Кржіжікови співаючі фонтани представляють собою красиве і барвисте видовище, в якому головним учасником є яскраво підсвічені фонтани.

Маленьким гостям міста обов'язково сподобається відвідування празького зоопарку. 
У Празі розташовано багато магазинів і торгових центрів, де можна зробити шопінг, а любителям смачної їжі припадуть до смаку місцеві ресторани і кафе з національною чеської кухнею.