вівторок, 29 квітня 2014 р.

Загальна інформація про місто Карлові Вари


   Прославлений на весь світ курорт Карлові Вари з року в рік не втрачає популярності. Сюди приїжджають не тільки поправити здоров'я і надихатися чистим повітрям, а й насолодитися
прекрасною атмосферою міста.

   Вулицями гуляють кінні екіпажі, на площах грають музиканти, а на кожному розі продають ароматні чеські вафлі і вершкове морозиво.

   Це безперечно те ​​місце, куди варто приїжджати, якщо ви шукаєте спокійний відпочинок. Карлові Вари оточують ліси, в яких організовані доріжки для прогулянок по мальовничих околицях. 

    Любителі походити по магазинах не будуть розчаровані, в місті багато бутиків, торгових вулиць і крамниць на будь-який смак.

Визначні місця Карлових Вар
   Головна визначна пам'ятка Карлових вар - звичайно цілющі мінеральні джерела. У місті їх 79, в 12 з яких тече питна вода.
  • ДО РЕЧІ. Пити воду треба тільки зі спеціальних чашечок з носиком, які продаються на кожному розі, тому що від мінеральної води темніють зуби.

   Не далеко від міста розташований середньовічний замок Локет, повних таємниць і легенд - один з найпопулярніших в Чехії. 

   Музей скла Мозер розташований при заводі також привертає бажаючий дізнатися, як роблять знамените чеське скло і купити що-небудь.