вівторок, 3 червня 2014 р.

Агадір


Курортне узбережжя міста Агадір

Найпопулярніший курорт в Марокко - Агадір - приваблює туристів гарною погодою і шестикілометровим пляжем з м'яким золотистим піском. Мандрівники, в свою чергу, привозять сюди чималі, за мірками Марокко, гроші, завдяки яким місто стало таким, який він є зараз.

Агадір відрізняється від інших міст Марокко своєї прогресивністю, тут частіше, ніж де-небудь в країні, можна зустріти жінок без головних хусток і чоловіків, які не моляться в належний для молитви час. З іншого боку, в Агадіре практично загублений традиційний марокканський колорит, за яким туристи зазвичай відправляються в інші міста: Марракеш, Касабланку або Ес-Сувейру.

Визначні пам'ятки Агадіра

У Агадіре небагато пам'яток, в центрі є зоопарк «Долина птахів», а в старій частині міста можна подивитися на ремісничі майстерні та купити сувеніри.

Від колишньої фортеці Касба, всередині якої раніше кипіло життя, сьогодні залишилася тільки стіна, подивитися на яку туристи все ж приходять.А також варто відвідати Пляж Легзіра та берберське містечко Медіна Агадіра.
Готелі, кафе і магазини розташовані в основному вздовж узбережжя, а в найбільшому порту країни є кілька ресторанів з дуже хорошою морською кухнею.

Розваги в Агадіре

Готелі пропонують велику кількість водних розваг, а також різні екскурсії. Якщо вас цікавить спа в Марокко, то готелів, які надають такі послуги, в Агадіре досить багато. Бажано вибирати спеціалізований спа-готель із категорією не менше «чотирьох зірок».